Cestujeme dementne aneb dotazy z FB
I nejtvrdší rocker v SSM má potíže na cestách...
"Vyrazil si s rodinou na romantický výlet a zůstaly mu oči pro pláč. Petra okradli hned na začátku, když kupoval po příletu několikadenní jízdenku na metro. „Chlap s nějakou visačkou se nám nabídl, že je koupí na svou kartu a my mu to dáme v hotovosti. Vzal si 190 eur a my pak zjistili, že máme jízdenky jen na jednu cestu metrem,“"
Jj, tihle náhodní pomocníci, průvodci co se zjeví jak na zavolanou, naváděči na parkovací místa apod. jsou k nezaplacení.
na doplnenie: teraz pozeram, ze v cechach slovo sulfurove pouzivate, ale u nas nic take ako sulfurove kupele neexistuje, jedine sirne.
Mešitu vidím, kúpele nevidím. 😆
V jedněch lázních jsem byl a surreálné mi nepřipadly. Spíš trochu sovětské.
Není to ta travelhackerka, co vloni hned na začátku covidu začala u svých příznivců žebrat o prachy, že nemůže nikam jezdit a vydělávat svými hackerskými nápady, jak tady psal tonic?😂
nie, to je ina, ale ta aspon isla priamo na vec :D
tato pytala na ludialudom.sk peniaze lebo vraj nemala na jedlo a teraz sa ubytovala v tbilisi v hoteli kde zacina noc za 170€ :)))
tonic napsal(a):Jo len keby to bola mešita
Je vidět, že už jsem tam dlouho nebyl. 😂😂 Tak znova - lázně vidím a z mešity by tam nějaký pixel vpravo nahoře teoreticky taky mohl být vidět. 😆
To by ako vyhovorka neobstalo, lebo z toho miesta odkial je to tocene je vidiet max minaret, ale mesita nie :)))
Minaret je ovšem zásadní součást mešity. 😊 Nicméně se mi taky nezdá, že by to tak autorka myslela. Jenom nevím, kde teda viděla ty lázně, pokud si je taky spletla s mešitou.
Tak já tam nebyl, ale ty lázně jsou přímo na té fotce, ne? Aspoň mi to teda píše "Orbeliani baths"...
Martin Vícha napsal(a):Tak já tam nebyl, ale ty lázně jsou přímo na té fotce, ne? Aspoň mi to teda píše "Orbeliani baths"...
V tom je ten vtip, já na to za ty 4+ roky, co jsem tam nebyl, nějak zapomněl. 😆 Autorka ale píše o 2 věcech a vidět je tam jenom jedna.
cizy napsal(a):slovenska "cestovatelska" elita
Janka nikdy nesklame😜. Ešte nejaký "hack" od Milanka a hneď má život zase zmysel
Mezitím v jedné pražské sámošce...
Prodavač by měl být schopný vysvětlit, že nemáme menší mince než korunu a jestli chce platit přesně, má použít kartu 🤷♂️
Jako sorry, ale dvacet halířů není ani jeden cent. Fakt miluju socky, který řeší každou píčovinu.
Co potom třeba v Nizozemsku, kde ty malý centovky ani nepoužívají a rovnou vrátí zaokrouhleně a to přitom oficiálně menší mince existují :D